Bursa iso 27001 Belgesi Hizmeti

Bursa iso 27001 Belgesi Hizmeti

Bursa belgelendirme hizmetleri olarak İAS Akredite DAKSS  akredite ve Türkak akredite ISO 27001 bilgi güvenliği yönetim sistemi belgelendirme hizmeti sunuyoruz. ISO 27001 bilgi güvenliği sistemi , eğitimi , danışmanlığı ve belgelendirilmesi faaliyetleri tek kapıdan hızlı güvenilir ve uygun fiyat garantisi ile Bursa belgelendirme olarak 2008 den beri paydaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bursa da iso 27001 Belgesi Hizmeti miz ile elliyi aşan mutlu müşteri portföyüne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Nedir ?

ISO 27001 bilgi güvenliği yönetim sistemi tüm sektörlerde kuruluşlarda uygun olabilecek bir sistem olup bilgi teknolojilerindeki hızlı gelişmeler sonucu günümüzde kullanımı bir zorunluluk haline gelmiş olan yönetim sistemidir sistemidir. İşletmeye ve kurumdaki bilgi güvenliği alt yapısı kurulumu bilgi güvenliği ekibinin hazırlanması kurumdaki risklerin tespiti risklerin ortadan kaldırılması iyileştirilmesi aksiyon planı hazırlanması mevcut bilgi güvenliği şartlarının iyileştirilmesi gerekli dokümantasyonun oluşturulması ve çalışanlara bilgi güvenliği kültürünün açıklanması gibi katma değerli işler ortaya koymaktır.

bursa iso 27001

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Kurmanın Sağlayacağı Faydalar Nelerdir ?

  • Öncelikle işin devamlılığını sağlar uzun zaman boyunca işi garanti etmemizi sağlar ayrıca bir veri kaybı bir felaket durumlarında işe devam et niyetine firmamız sahip olur.
  • Tedarikçiler başta olmak üzere bilgileri korunacağından tüm müşterilerin güveni kazanılır.
  • Firma içinde kullanılan bilgilerin farkına varılır firma hangi bilgilerin olduğunu ve bilgilerin değerini kavrar
  • Firma kendisine ait olan ve sahip olduğu bilgileri koruyabilme yeteneğine kavuşur proje kontroller ile koruma yöntemlerini belirler ve uygular
  • Yasal takipleri Önler
  • Firma ya yüksek prestij sağlar
  • Müşterileri değerlendirildiğinde rakip firmalara göre daha iyi değerlendirilir ve personellerinin motivasyonunu arttırır

ISO 27001 Danışmanlık Hizmeti Neleri Kapsar ?

  • Boşluk analizi  , bu aşamada kuruluş içerisinde ilgili kişi veya kişiler ile görüşülerek bilgi güvenliği ile ilgili müşterinin bulunduğu durumun belirlenmesi işlemini tespit ediyoruz.
  • Ekip arkadaşımız danışmanlık ziyaretlerinde verilen görevleri yerine getirilmesinden dolayı sorumlu oluyor yönetimin desteğinin tüm şirket içerisinde hissedilmesi için çalışan ekip de üst yönetimden kişileri dahil etmek zorundayız ekimin tamamına 27.001 bilgi güvenliği yönetim sistemi standardının temel eğitimlerini veriyoruz.
  • Öncelikli olarak oluşturduğumuz sistemin ekiplerine ait görev ve sorumluluklarının belirlenmesinde sağlıyoruz daha sonra çalışan tüm kişilerin ha buna üçüncü taraf da dahil olmak üzere sorumluklarını tespit ediyoruz.
  • Tanımlanmış bir görev verilen personellerin gerekli işlemlerini yerine getirmeleri için yeterliliğe sahip olmasına bakımından eğitim ve öğretim yürütülmesinden üst yönetim sorumlu olur.
  • Standart gereksinimi istenen tüm bilgilerin ilgili kayıtlarının oluşturmasını ve doküman kayıtlarının nasıl yönetileceği yasal şartların takip edin nasıl yapılacağı ile ilgili süreçleri oluşturuyoruz
  • Tıpkı İSO ’nun diğer yönetim sistemlerinde olduğu gibi iç tektik ve YGG süreçlerini tamamlıyoruz
  • Özetlemiş olursak gerçekleştirdiğimiz bilgi güvenliği danışmanlığı hizmetimizde müşterimize firmamız tarafından standardı anlaşılmasını ve sürdürülebilirliğini nasıl sağlayacaklarını hakkında en temel bilgileri aktarıyor ve işlemesini sağlıyoruz.

 

Detaylı Bilgi için Bizimle  0535 277 7604 numaralı telefonumuzdan iletişim kurabilirsiniz.

 

 

06 Nisan 2021
Bursa iso 27001 Belgesi Hizmeti için yorumlar kapalı
1.832 kez görüntülendi
0535 277 76 04